Ook in de directory? Meld gratis een trimsalon aan.

Knappe Kat Trimsalon

Knappe Kat Trimsalon bevindt zich in Lekkerkerk (de Krimpenerwaard), vlak bij Rotterdam en Capelle aan den IJssel maar ook vanuit Gouda is de Trimsalon binnen 20 minuten te bereiken. Suus werkt op een kat en vacht vriendelijke manier, zodat ze met haar liefde en kennis van katten en hun gedrag in alle rust met uw knappe kat aan t werk gaat. Zo gaan de knapperds zonder klitten en vilt en met een goed verzorgde vacht weer huiswaarts gaan met hun baasjes.

Dus vind uw kat het niet fijn om gekamd of geborsteld te worden, of heeft de kat vachtproblemen, klitten of een vervilte vacht? Dan bent u van harte welkom in de salon met uw kat voor een kat- en vachtvriendelijke trimbehandeling en advies over de vachtverzorging van uw kat. Indien u liever heeft dat Suus bij u thuis komt voor de trimafspraak is dat uiteraard geen probleem.

Tijdens de afspraak verzorgt Suus de vacht en indien nodig de huid van uw kat op een vachtvriendelijke manier, klitten en vilt worden verwijderd en er zal besproken worden hoe de vacht van uw kat zo gezond en mooi mogelijk kan houden ook als u weer thuis bent.

Indien er een (vacht-)probleem is zal Suus samen met u op zoek gaan naar de oorzaak en bespreken hoe u dit op kunt lossen. Dit kan uiteraard meerdere oorzaken hebben, zoals o.a. stress, vakantie, verhuizing, overgewicht, medische redenen, operatie van de kat, maar ook voeding kan een belangrijke rol spelen in de conditie van de vacht van uw kat.

Omdat Suus zelf een grote liefde voor katten heeft en er uiteraard zelf ook meerdere heeft rondlopen heeft zij geleerd om katten met veel respect en geduld te behandelen, dit doet zij dus als vanzelfsprekend ook tijdens de trimbehandelingen. Ook bij de opleiding aan het Huisdier Kennis Instituut en de daar bij behorende stage is daar veel aandacht aan besteed, maar ook de diverse cursussen welke ik volg houden mij up to date van de laatste weetjes in het vak. Zo heeft Suus nog meer geleerd over de stresssignalen welke katten afgeven en hoe daar met respect maar wel daadkrachtig mee om te gaan, waardoor ook de meeste angstige katten veel minder last hebben tijdens de behandeling in de salon.

De salon welke gelegen is in de Krimpenerwaard is gemakkelijk bereikbaar vanuit de zijde van Rotterdam / Capelle aan den IJssel en ook vanuit de richting van Gouda en Schoonhoven, Lopik kunt u de salon binnen 20 minuten bereiken.

U kunt parkeren op eigen terrein voor de deur van de salon.

Voor meer foto's en informatie kunt u altijd een kijkje nemen op mijn website, zie de link hier rechts in de kolom.

En op FaceBook en Instagram staan de foto's van zoveel knapperts welke de salon bezocht hebben, staat uw knappert er al tussen?

FaceBook:https://www.facebook.com/knappekat/

Instagram: https://www.instagram.com/knappekattrimsalon/?hl=nl

Knappe Kat Trimsalon

Suus Kompier
Tiendweg West 18 A
2941 ER Lekkerkerk
0626362136
info@knappekat.nl

HKI

Neem contact op met de trimsalon "Knappe Kat Trimsalon":

* Dit veld is verplicht

Deze website maakt gebruikt van analytics cookies.Lees meer hier